21 Ιουνίου 2020

Όλος ο πλανήτης ζητά "Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ"

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια απονομής του Νόμπελ Ειρήνης για τους Κουβανέζους γιατρούς. www.facebook.com/groups/4091231877557233/Queridos Παράλληλα, θεωρούμε σωστό να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό και τα χαρακτηριστικά των ελληνικών οργανώσεων και των ανθρώπων που συμπάσχουν ενεργά με τον ευγενή σκοπό εκείνο, που υλοποιήθηκε από τις 28 Μαρτίου 2020 ως σελίδα στο facebook, με το όνομα Νόμπελ για τους γιατρούς της Κούβας.

Από αυτόν τον Ιούνιο, η Ελληνική Ομάδα ξεπέρασε τα 15.000 μέλη, μεταξύ των οποίων και  56 οργανώσεις / σωματεία / ενώσεις / ιστότοποι . Επιπλέον, στη ομάδα συμμετέχουν    και  αλληλεπιδρούν διάφορες άλλες ομάδες, σελίδες, ιστότοποι με περίπου 200,000 ακόλουθους. Μεταξύ των συλλόγων που ήρθαν μαζί μας και είναι μακροχρόνια η αλληλεγγύη τους με την Κούβα, είναι:

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος  Φιλίας και Αλληλεγγύης Αθηνών /  ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος  Φιλίας και Αλληλεγγύης  Θεσσαλονίκης,  ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος  Φιλίας και Αλληλεγγύης  Καλαμάτας '' Venceremos'',  o  Πολιτιστικός Σύλλογος Χοσέ Μαρτί - Aλληλεγγύη με την Κούβα..

Η πρωτοβουλία μας μεγαλώνει και ενισχύεται καθημερινά. Τα μέλη της είναι από όλη την Ελλάδα και όλες τις κοινωνικές ομάδες: υπάρχει μεγάλη συμμετοχή νέων, πάνω από 1000 μαθητές , 800  ηθοποιοί-καλλιτέχνες, 70 Διευθυντές-Παραγωγοί-Κινηματογράφου, 130 Τραγουδιστές και Μουσικοί, 60 συγγραφείς και ποιητές, 45 καθηγητές, 350 γιατροί , 600 επιστήμονες,


Οι αναρτήσεις και οι αλληλεπιδράσεις μας έχουν ήδη ξεπεράσει, εδώ και δύο μήνες, τον εκπληκτικό αριθμό  του 1,5  εκατομμυρίου.

Σας ευχαριστώ! Ζήτω η Κούβα! Ενωμένοι θα κερδίσουμε!

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΚΟΣΣΙΒΑΚΗΣ

Πολλοί φίλοι μας που δεν έχουν FACEBOOK αλλά και σύλλογοι, φορείς, σωματεία ,οργανώσεις που θέλουν να υπογράψουν για το αίτημα μας για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve μπορούν να το κάνουν στο ΕMAIL newstarcine@gmail.com.

Η σελίδα σε Fb
Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ - Nobel Prize for the Doctors of Cuba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια