1 Απριλίου 2024

Η BioHabana 2024 θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Απριλίου στο Βαραδέρο της Κούβας

Από τη δεύτερη ημέρα και μετά θα πραγματοποιηθούν συμπόσια για τον καρκίνο, τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες και άλλες θεραπείες του εγκεφάλου, τις μολυσματικές και αυτοάνοσες ασθένειες, καθώς και ένα για την ιατρική τεχνολογία και τη βιομηχανία 4.0.

Για δεύτερη φορά , η BioHabana (2024) θα πραγματοποιηθεί στο παραθαλάσσιο θέρετρο Βαραδέρο από την 1η έως τις 5 Απριλίου, μια εκδήλωση που αποσκοπεί στην ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με τη διασύνδεση των οικοσυστημάτων καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της εκδήλωσης, αυτή η δεύτερη έκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Plaza América στο Βαραδέρο, θα αποτελέσει χώρο για τη δημιουργία δικτύων συνεργασίας μεταξύ επιστημόνων, ηγετών της κοινής γνώμης, επιχειρηματιών, και περισσότερων από 1.300 συνέδρων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ομιλητών.

Κατά την εναρκτήρια ημέρα της BioHabana 2024, θα εγκαινιαστεί μια έκθεση, ενώ από τη δεύτερη ημέρα και μετά θα πραγματοποιηθούν συμπόσια για τον καρκίνο, τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες και άλλες θεραπείες του εγκεφάλου, τις μολυσματικές και αυτοάνοσες ασθένειες, καθώς και ένα για την ιατρική τεχνολογία και τη βιομηχανία 4.0.

 Άλλα θέματα που σχετίζονται με την καινοτομία στα επιχειρηματικά μοντέλα, τη γεωργική βιοτεχνολογία, τη συνεργασία μεταξύ ακαδημαϊκών και βιομηχανιών και τη ρυθμιστική επιστήμη περιλαμβάνονται σε άλλα συμπόσια στο εκτενές πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης την υπογραφή συμφωνιών και επιχειρηματικούς κύκλους συζητήσεων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Με τη χορηγία της Grupo Empresarial BioCubaFarma και της Grupo de la Industria Biotecnológica, Farmacéutica y de Tecnología Médica Cubana, η εκδήλωση θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη ευκαιρία για την ανάλυση της νέας επανάστασης στις επιστήμες του 21ου αιώνα και για την ανάλυση των διδαγμάτων που αντλήθηκαν από την πανδημία του covid-19 στη χώρα.

Το πρόγραμμα αναφέρει λεπτομερώς ότι με το σύνθημα "Επιστήμη για μια υγιή ζωή", το BioHabana 2024 στοχεύει να αποτελέσει ένα μοναδικό συνέδριο λόγω του εύρους και της ποικιλομορφίας του τόσο σε θέματα όσο και σε φορείς, έναν επιταχυντή της καινοτομίας και ένα εργαλείο για την προώθηση της συνεργασίας και των επιχειρήσεων, όπως αναφέρεται στο κείμενο της πρόσκλησης.

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2022, στο Συνεδριακό Μέγαρο της Αβάνας, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από περισσότερες από 50 χώρες και συνεδρίες που επικεντρώθηκαν σε θέματα που σχετίζονται με την πανδημία του κοροναϊού, τις ασθένειες του εγκεφάλου, τις ιατρικές τεχνολογίες, τη γεωργική βιοτεχνολογία και τα ρυθμιστικά πρότυπα στο σενάριο της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας.


                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια