20 Μαΐου 2020

Οι Γιατροί της Κούβας - Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην ΕΡΤ Οpen



Η Μαρία Καλύβα - Πρίφτη και η Λουκία Κωνσταντίνου συζητούν για τους γιατρούς της Κούβας με το Βελισσάριο Κοσσυβάκη, για την ομάδα "Νόμπελ για τους Γιατρούς της Κούβας" που έχει δημιουργηθεί στο facebook, τον Αλέκο Χαλβατζή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Χοσέ Μαρτί" - Αλληλεγγύη με την Κούβα για την καμπάνια για τον τερματισμό του αποκλεισμού της Κούβας, τη Μυρσίνη Τσακίρη από τη Θεσσαλονίκη από το blog Sierra Maestra για τη φωτογραφική καμπάνια "I STAND WITH CUBA" και το Βαγγέλη Γονατά από το δίκτυο bloggers "La Red Solidaria Griega. To αφιέρωμα μεταδόθηκε τη Δευτέρα 18 Μαίου στην εκπομπή "Ειδήσεις του Κόσμου" που μεταδίδεται στη συχνότητα της ΕΡΤ Οpen κάθε Δευτέρα 12:00 - 14:00, ενώ το πρώτο μέρος αυτής της εκπομπής περιηγήθηκε στη ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ .

2 σχόλια:

  1. Τι νόημα έχει η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ πληροφόρησή μας για την εκπομπή ? Χρήσιμη θα ήταν η έγκαιρη ενημέρωση ώστε να μπορούμε να την παρακολουθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω βίντεο είναι το ηχητικό της εκπομπής εμπλουτισμένο με εικόνα. Κατά πάγια τακτική η εκπομπή ανακοινώνεται στα κοινωνικά δίκτυα (facebook κα) και μετά μπαίνουν στα blog η εκπομπή για λόγους αρχειοθέτησης . Στην εφαρμογή Mixcloud στο κάτω μέρος το blog, υπάρχουν τα ηχητικά αρχεία όλων των εκπομπών που έχουμε συμμετοχή.

      Διαγραφή

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια