21 Οκτωβρίου 2024

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία / 'Εκδοση Ιδρύματος Φιντέλ Κάστρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Βασικές έννοιες, ορισμοί, 
επιχειρήματα και εκτιμήσεις

Κωδ. Πολιτείας: 4156-0329
Τιμή Έκδοσης  €7.50
Τιμή Πολιτείας  €6.75

Σύγκριση με την τιμή Έκδοσης: -10%, φθηνότερα -€0.75
Διαθέσιμο.
Αποστέλλεται κατά κανόνα σε 1-4 εργάσιμες μέρες.

Παρουσίαση
Το Ίδρυμα Φιντέλ Κάστρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετέφρασε στα ισπανικά και εξέδωσε το βιβλίο: «La Operacion militar especial de Rusia en Verania (Conceptos basicos, definiciones, argumentos y consideraciones)» (Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία: Βασικές έννοιες, ορισμοί, επιχειρήματα και εκτιμήσεις).

Η αρχική έκδοση στα ρωσικά προορίζεται για διανομή στις μονάδες των συμμαχικών δυνάμεων (Ρωσία, Λευκορωσία), που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας καθώς και σε μέλη των πολιτικοστρατιωτικών διοικήσεων των απελευθερωμένων εδαφών.

Το κείμενο δίνει απαντήσεις σε τόσο σύνθετα ιδεολογικά ερωτήματα όπως «Τι είναι η Ουκρανία;», «Γιατί οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι ένας λαός;», «Εθνότητα, λαός και έθνος: ποιες είναι οι διαφορές;», «Γιατί πρόκειται για ειδική επιχείρηση και όχι για πόλεμο;» και πολλά άλλα ερωτήματα.

Οι εκδόσεις ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ σε συνεργασία με την ελληνική συλλογικότητα "Πλατφόρμα Ανεξαρτησίας" προχωρούν στην έκδοση αυτής της μπροσούρας στα ελληνικά, θεωρώντας αυτό το πρωτογενές υλικό εξαιρετικά χρήσιμο για το ενδιαφερόμενο ελληνικό κοινό, ή τουλάχιστον χρησιμότερο από τις αναλύσεις των εγχώριων "ειδικών". (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

 Λεπτομέρειες
ISBN139789605791797
ΕκδότηςΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2024
Αριθμός σελίδων72
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΟΝΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Κωδικός Πολιτείας4156-0329
Θέμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια