2 Σεπτεμβρίου 2024

Η λαϊκή έκθεση τέχνης στην Κούβα κλείνει με μουσική από την Orquesta Failde

Αβάνα, 1 Σεπτεμβρίου (
Prensa Latina) Η έκθεση Arte en La Rampa, η οποία συγκέντρωσε περισσότερους από 90 εθνικούς εκθέτες στον παραδοσιακό της χώρο, το Pabellón Cuba στην Αβάνα, ολοκληρώθηκε σήμερα με μια μεγάλη συναυλία της ορχήστρας Failde.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διευθύντρια του Κουβανικού Ταμείου Πολιτιστικών Αγαθών (FCBC), Martha Ivis Sánchez, η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει δραστηριότητες αφιερωμένες στα παιδιά.

Οι προτάσεις για υποδήματα, υφάσματα, χρυσοχοΐα, κεραμικά και γυαλί έτυχαν πολύ καλής υποδοχής από το κοινό, αν και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους θεώρησαν ότι πολλές από τις προσφορές ήταν ακριβές και όχι τόσο προσιτές όσο άλλες χρονιές.

Ο χορός, οι πλαστικές και παραστατικές τέχνες, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος ήταν επίσης στην ατζέντα της εκδήλωσης, η οποία ξεκίνησε στις 9 Ιουλίου.

Με διοργανωτές την FCBC, την Artex, την Εταιρεία Μουσικών Ηχογραφήσεων και Εκδόσεων και τον Σύνδεσμο Hermanos Saíz, η έκθεση είναι ήδη μια εκδήλωση που περιμένουν οι νέοι, οι οποίοι είναι συνήθως πλειοψηφική παρουσία στο Arte en La Rampa.

Συναυλίες των συγκροτημάτων Anacaonas, Karamba, Ron con Kola, Yuli και Habana C, της τραγουδίστριας Isis Flores και του τροβαδούρου Raúl Torres, μεταξύ άλλων, απασχόλησαν τα απογεύματα του Cuba Pavilion.


 Prensa Latina (prensa-latina.cu)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια