24 Σεπτεμβρίου 2024

Η Habanos S.A. επιτυγχάνει ρεκόρ εσόδων το 2024

H διέυθυνση και οι εργαζόμενοι της
Corporación Habanos S.A., παγκόσμιου ηγέτη στην εμπορία πούρων υψηλής ποιότητας, είναι στην ευχάριστη θέση όχι μόνο να γιορτάζουν την 30ή επέτειό της επιχείρησης, αλλά και να επιτύχουν το 2024 το ποσό ρεκόρ εσόδων των 721 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έχοντας ιδρυθεί  στις 14 Σεπτεμβρίου 1994 η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί   μέσα σε μόλις τρεις δεκαετίες κατάφερε  ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην προώθηση και εμπορία των διάσημων Habanos, που θεωρούνται από πολλούς τα καλύτερα πούρα στον κόσμο, όπως ανέφερε το Τμήμα Επικοινωνίας της στο Κουβανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες σε πέντε ηπείρους, διαθέτει  μία ευρεία γκάμα με 27 premium μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών Cohíba, Montecristo, Partagás, Romeo y Julieta, Hoyo de Monterrey και H. Upmann.

Η εταιρεία έχει τριπλασιάσει τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών της, αδιάψευστη απόδειξη της συνεχιζόμενης επιτυχίας και της ισχυρής θέσης της στην παγκόσμια αγορά, σύμφωνα με τους Maritza Carrillo González και Luis Sánchez-Harguindey, συμπρόεδρούς της.

Και οι δύο θεωρούν ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ετών έχουν διανύσει έναν δρόμο γεμάτο παράδοση, πάθος και αφοσίωση, οδηγώντας τη Habanos στις πιο διαφορετικές και απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο του premium καπνού.

Αλλά πέρα από τους αριθμούς και τα επιτεύγματα, αυτό που πραγματικά μας καθορίζει είναι οι σχέσεις που έχουμε χτίσει, λένε οι διευθυντές της εταιρείας, προσθέτοντας ότι κάθε ικανοποιημένος πελάτης αντιπροσωπεύει μια κοινή επιτυχία και είμαστε ευγνώμονες για την πίστη και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

 Από την ίδρυσή της, η Habanos S.A. έχει ξεχωρίσει για την ενοποίηση των εμπορικών της σημάτων κάτω από μια ενιαία εμπορική δομή, καθιερώνοντας υψηλά πρότυπα αριστείας και αποκλειστικότητας, σύμφωνα με το Τμήμα Επικοινωνίας της.

Η δέσμευση στην ποιότητα και την παράδοση ήταν ακλόνητη, προωθώντας ένα χειροποίητο προϊόν από την επιλογή των φύλλων μέχρι το στρίψιμο, μια διαδικασία που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου με το χέρι.

Σύμφωνα με την  ίδια πηγή, μεταξύ των πιο σημαντικών ορόσημων αυτών των τριών δεκαετιών είναι η κυκλοφορία της σειράς Behike της εμβληματικής μάρκας Cohiba, η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες δημιουργίες στον κόσμο των premium πούρων.

Αυτό το επίτευγμα, μαζί με την εισαγωγή των ποικιλιών Reserva και Gran Reserva, οι οποίες χρησιμοποιούν φύλλα τρίχρονης και πενταετούς παλαίωσης της υψηλότερης ποιότητας, είναι μερικές μόνο από τις προόδους που τοποθέτησαν την εταιρεία στην κορυφή της καπνοβιομηχανίας.

Μια άλλη από τις σημαντικότερες επιτυχίες της είναι το Habano Festival, μια εκδήλωση που συγκεντρώνει διανομείς, λάτρεις, ειδικούς και διασημότητες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο από το 1999, και η οποία, ως αποτέλεσμα της δημοπρασίας των υγραντήρων, συγκεντρώνει χρήματα για το δημόσιο σύστημα υγείας της Κούβας.

(Με πληροφορίες από το ACN)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια