8 Νοεμβρίου 2018

Κουβανική συναυλία και Έκθεση Φωτογραφίας στις γυναικείες φυλακές της Θήβας

Κουβανοί καλλιτέχνες που ζουν στην Ελλάδα, ήταν οι πρωταγωνιστές σε μια αξέχαστη βραδιά στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, στη  δεύτερη συναυλία που έδωσαν εδώ φέτος. 

Παρουσίασαν ένα πρόγραμμα δύο ωρών, και αυτό που το χαρακτήρισε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν η ενθουσιώδης συμμετοχή και οι χορογραφίες που ετοίμασαν οι ίδιες οι κρατούμενες για αυτή την περίσταση, παρουσία του προσωπικού και του διευθυντή της φυλακής.

Από την πρώτη νότα, το τραγούδι της Κούβας, το τραγούδι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, ακούστηκε και τραγουδήθηκε σε ένα κατάμεστο θέατρο, σε μια χειρονομία αλληλεγγύης και χαράς που πλημμύριζε από αμοιβαία αλληλεγγύη και χαρά. Ήταν μια συνάντηση γεμάτη συναισθήματα, πολύ έντονα συναισθήματα.


Λίγη ώρα πριν, παρουσία των κρατουμένων, της διοίκησης της φυλακής, Κουβανών που ζουν στην Ελλάδα, φίλων της Κούβας και της Πρεσβείας της Κούβας , εγκαινιάστηκε η  Έκθεση Φωτογραφίας "Με την Κούβα στην καρδιά", που θα παραμείνει για 15 μέρες στη φυλακή. Είναι η πέμπτη φορά που αυτή η έκθεση παρουσιάζεται και η πρώτη που παρουσιάζεται σε μία φυλακή. 







  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια