30 Δεκεμβρίου 2016

H Kούβα θα γιορτάσει 58 χρόνια ενός τεράστιου έργου


Αβάνα, Κούβα – Με χαρά, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη, ο κουβανικός λαός θα γιορτάσει την 58η επέτειο του θριάμβου της Επανάστασης, για αρκετές μέρες, κατά τις οποίες δεν θα λείψει ο φόρος τιμής στον Φιντέλ, άφθαρτο ηγέτη της Κούβας που και σήμερα συνεχίζει να καθοδηγεί με το φως και το παράδειγμά του.

Ο Χοάν Κάμπο, μέλος του Εθνικού Γραφείου της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών (UJC), έκανε γνωστό στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής “Mesa Redonda” , ότι η νέα γενιά οργανώνει ένα ευρύ πρόγραμμα δράσεων με έμφαση στην ιστορία της Πατρίδας. Όπως κάθε χρόνο στο “Καραβάνι της Ελευθερίας” πρωταγωνιστές θα είναι οι νέοι, όπως και στην στρατιωτική παρέλαση και την πορεία του μαχόμενου λαού που θα λάβει χώρα στις 2 Ιανουαρίου.


Στο τομέα του πολιτισμού, όπως συνήθως γίνεται, θα πραγματοποιηθούν πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων το Γκαλά του Εθνικού Μπαλέτου της Κούβας, συναυλίες, θεατρικές παραγωγές και εκθέσεις τέχνης.

Στην ίδια εκπομπή “Mesa Redonda”, η γενική διευθύντρια υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικού Εμπορίου Μιρούργια Ραμίρες, ανέφερε ότι ο οργανισμό της εργάζεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς την κουβανική οικογένεια, κατά τον εορτασμό της 58ης επετείου της νίκης της Επανάστασης.

Τέλος, πάνω από 500 πολιτιστικοί χώροι, μόνο στην πρωτεύουσα, διατηρούν το πρόγραμμά τους και επιπλέον θα πραγματοποιηθούν πολλές ακόμα πολιτιστικές δραστηριότητες. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν, αγροτικές εκθέσεις και θα υπάρχει προσφορά και επάρκεια των βασικών ειδών στα καταστήματα της χώρας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια