6 Ιουλίου 2024

Η Ρωσική αεροπορική εταιρεία μετέφερε σε ένα έτος στην Κούβα πάνω από 100.000 επιβάτες

Περισσότεροι από 100.000 επιβάτες έχουν χρησιμοποιήσει τις πτήσεις της
Rossiya Airlines (Όμιλος Aεροφλότ) προς το Βαραδέρο της Κούβας από την έναρξη των πτήσεων προς το θέρετρο της Καραϊβικής την 1η Ιουλίου 2023, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Η Rossiya μετέφερε 110.000 επιβάτες στο δρομολόγιο Μόσχα-Βαραδέρο κατά τη διάρκεια του έτους. Άλλοι 20.000 επιβάτες πέταξαν προς την Αβάνα από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάιο του 2023.

Ο μεγαλύτερος αριθμός επιβατών καταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν την κουβανική πρωτεύουσα επέλεξαν σχεδόν πέντε χιλιάδες άνθρωποι για τα ταξίδια τους την Πρωτοχρονιά. Οι πτήσεις από τη Μόσχα προς την Κούβα είναι οι μεγαλύτερες για την Rossiya.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το φετινό καλοκαίρι οι πτήσεις προς το δημοφιλές κουβανικό θέρετρο πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα - κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Οι τακτικές πτήσεις του ομίλου Aeroflot μεταξύ Ρωσίας και Κούβας συμβάλλουν στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στον διπλωματικό, επιχειρηματικό και τουριστικό τομέα. Οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας προς το αγαπημένο για τους Ρώσους θέρετρο Βαραδέρο  εξασφάλισαν σταθερή τουριστική ροή.

Για τους επιβάτες που επιλέγουν διακοπές στην παραλία, παρέχεται άνετη πρόσβαση στο κατάλυμά τους χωρίς ενδιάμεση στάση στην Αβάνα. Στην αεροπορική διαδρομή, η Rossiya Airlines χρησιμοποιεί αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων Boeing 777 ευρείας ατράκτου.

Η Rossiya είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας αεροσκαφών εσωτερικού, με 78 ρωσικής κατασκευής Superjet 100 στο στόλο της.

 Aerolínea rusa transporta más de 100 mil pasajeros a Cuba en un año - Noticias Prensa Latina (prensa-latina.cu)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια