15 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Κεντρικής Ένωσης Συνδικάτων Κούβας (CTC) στην Ελλάδα

«Να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της ενότητας», προέτρεψε, απέναντι στη σημαία του ιμπεριαλισμού και του «διαίρει και βασίλευε».

Ο Ulises Guilarte de Nacimiento, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Συνδικάτων Κούβας (CTC) και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), και Ismael Drullet Pérez, μέλος της Γραμματείας της CTC, υπεύθυνος για τις Διεθνείς Σχέσεις,  αποτελούν την αντιπροσωπεία που επισκέπτεται τη χώρα μας προσκεκλημένοι του ΠΑΜΕ.

Ο ΓΓ της CTC Ulises Guilarte de Nacimiento μετέφερε τις ευχαριστίες των εργαζομένων και του λαού της Κούβας προς το ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Ελλάδας για την μεγάλη καμπάνια αλληλεγγύης με τον κουβανικό λαό και τους γιατρούς της Κούβας, ενώ ενημέρωσε για την κατάσταση και τις εξελίξεις τόσο στην Κούβα όσο και συνολικά στην Λατινική Αμερική.

«Θέλουμε να ενταχθεί αυτή η επίσκεψή μας στους δεσμούς φιλίας και αδελφοσύνης που υπάρχουν ανάμεσα στα κινήματά μας», σχολίασε ο Ulises Guilarte de Nacimiento. Μιλώντας για το διεθνές συνδικαλιστικό κίνημα αναφέρθηκε στην προσπάθεια των επιχειρηματικών ομίλων να θέσουν εμπόδια στη δράση των ταξικών δυνάμεων και μέσα από τη δημιουργία «κίτρινων» εργοδοτικών σωματείων. «Να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της ενότητας», προέτρεψε, απέναντι στη σημαία του ιμπεριαλισμού και του «διαίρει και βασίλευε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια