1 Απριλίου 2020

Πογκρόμ μπλοκαρίσματος της Κούβας στο facebook

ΠΣΧΜ: Η αλήθεια της Κούβας δεν φιμώνεται

Τις τελευταίες ημέρες, το facebook κατεβάζει μαζικά από προφίλ χρηστών, ομάδες και σελίδες, αναρτήσεις που παρουσιάζουν την προσφορά και την ηθική ανωτερότητα της Κούβας στην αντιμετώπιση της πανδημίας που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος.



Ανάμεσα στις αναρτήσεις που δέχτηκαν την επίθεση λογοκρισίας είναι και η ανακοίνωση του συλλόγου μας για την ανάγκη τερματισμού του οικονομικού, εμπορικού και χρηματοοικονομικού αποκλεισμού της Κούβας, αποκλεισμός που διαρκεί εδώ και πάνω από 60 χρόνια, όμως σε συνθήκες πανδημίας "θα αποδειχτεί πολλαπλά δολοφονικός, ενώ επιπλέον δυσκολεύει την προσπάθεια της Κούβας να συμβάλει διεθνώς ενάντια στον κορονοϊό".

Είναι χιλιάδες οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα που έχουν πάρει επάνω τους την διάδοση της αλήθειας της Κούβας και αυτό ακριβώς προσπαθούν να περιορίσουν.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ 
ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ !

***
Η σελίδα του ΠΣΧΜ είναι μπλοκαρισμένη στο facebook, δεν μπορεί να αναρτήσει τις δημοσιεύσεις του blog του, ούτε καν να τις στείλει στο mesenger. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται στους χρήστες του fb να κοινοποιούν αναρτήσεις από τη σελίδα του ΠΣΧΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια