24 Ιουνίου 2019

Κούβα: Yψηλού επιπέδου κομματική αντιπροσωπεία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Συρία

Δαμασκός, 21 Ιουνίου - O Xόρχε Κουέβας Ράμος, μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει, ξεκίνησε σήμερα επίσημη επίσκεψη στη Συριακή Αραβική Δημοκρατία.

Στο Χιεντειντέτ Γιαμπούς , στα σύνορα Συρίας και Λιβάνου, ο Κουέβας Ράμος και η κουβανική αντιπροσωπεία έγιναν δεκτοί από τους Ραντβάν Μουσταφά, γραμματέα της περιφέρειας Δαμασκού του κόμματος Μπααθ των Αράβων σοσιαλιστών και Ναμπάι Μακχούλ, γραμματέα διεθνών σχέσεων της Κεντρικής Διεύθυνσης του Συριακού κόμματος.

Κατά την θερμή υποδοχή της κομματικής αντιπροσωπείας της Κούβας, οι αξιωματούχοι του κόμματος Μπάαθ επεσήμαναν τις σταθερές και αξιόλογες θέσεις της Κούβας υπέρ των δίκαιων υποθέσεων όλου του κόσμου.

Τόνισαν επίσης, τις βαθιά ριζωμένες και ιστορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και υπενθύμισαν ότι οι ηγέτες Φιντέλ Κάστρο και Χάφεζ Αλ-Άσαντ έθεσαν τα θεμέλια αυτών των βαθύτερων δεσμών του Πρόεδρου Μπασάρ Α-Ασάντ, του πρώτου γραμματέα του ΚΚ Κούβας Ραούλ Κάστρο και του Προέδρου των Συμβουλίων του Κράτους και των Υπουργών, Μιγκέλ Ντίας Κανέλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, Η κουβανική αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επισκέψεις συναντήσεις και με ηγέτες αυτού του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια