18 Απριλίου 2022

Δεν νομίζω να είναι ανόητο το 80% του πλανήτη που δεν κάνει εξισώσεις ούτε κρατά ίσες αποστάσεις

Οι Λαοί της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας,της Αφρικής , της μέσης Ανατολής , λαοί που αιώνες τώρα και μέχρι σήμερα, ξέρουν καλά στο πετσί τους, τι θα πει ΔΥΣΗ, ΝΑΤΟ , θάνατος, πείνα, φτώχεια, αποκλεισμοί, περιθώριο, ξεριζωμός, κυρώσεις , έχουν ξεκάθαρη γνώμη και άποψη για τον πόλεμο της Ουκρανίας..

Είναι υπέρ της Ρωσιας , με βάση τα δεδομένα της εποχής. Πάντα τα δεδομένα της κάθε εποχής, παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις . Δεν νομίζω να είναι το 80% του πλανήτη ανόητο. Δεν κάνουν εξισώσεις, ούτε κρατούν ίσες αποστάσεις . Όσοι πραγματικά είμαστε με τους λαούς, εμείς οι βολεμενοι δυτικοί ,παγιδευμένοι στα κουκούλια που μας έστησε η δυση , οφείλουμε , έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τους αφουγγραστουμε, αφού μιλάμε για ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ.

Οτιδήποτε άλλο, είναι υπεκφυγη στουρθοκαμηλισμος και "βγάζω την ουρά απ' έξω ,να χω την ησυχία μου"...... Οι λαοί αυτοί, ξαναγράφουν ιστορία κι εμείς τους κοιτάμε με συμπόνια μεν ,αλλά προσπερνάμε τις θέσεις τους.. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Τέλειος ο κόσμος που ονειρευόμαστε, αλλά έχει και μονοπάτια ,που αναγκαστικά πρέπει να περάσουμε, για να μπουν τα θεμέλια .

Για να στήσεις το μέλλον , αντιμετωπίζεις έμπρακτα το παρόν με τα δεδομένα της εποχής , παίρνοντας παραδείγματα από το ένδοξο παρελθόν. Αλλιώς μένεις εκεί που είσαι , με ευχολόγια περί "ειρήνης", και βαλτωνεις ...σου λέει κάτι αυτό το "βαλτωνεις";;

* Συνμπριγαδίστρια 2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια