30 Οκτωβρίου 2021

Το Havana Club κερδίζει 12 μετάλλια σε διεθνή διοργάνωση

Το
Havana Club κέρδισε 12 μετάλλια στο "Spirits Business and Drinks Business Autumn Tasting", έναν διαγωνισμό που απαιτούσε τρεις ομάδες ειδικών σε αλκοολούχα ποτά από όλες τις κατηγορίες για να επιλέξουν την καλύτερη ποιότητα διεθνώς, αναφέρει σημείωμα της εταιρείας.

Το Havana Club στέφθηκε Master στην κατηγορία Gold Rum, ενώ το Añejo Especial πήρε το χρυσό μετάλλιο.  Στα λευκά ρούμια, το "Añejo 3 años" κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας το ασημένιο για δύο από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της κουβανικής μάρκας ρούμι: την Professional Edition D και τη Verde.


Ανάμεσα στα σκούρα ρούμια που δοκιμάστηκαν, το Havana Club σάρωσε τα χρυσά μέταλλα, παίρνοντας 6 από τα 7. Tα παραδοσιακά "7 Años" και "Selección de Maestros" καθώς και άλλα πρόσφατα, όπως τα "Cuban Smoky", "Cuban Spiced" και "las Ediciones Profesionales A και B" , ενώ το "Edición C" πήρε το ασημένιο.

Μόλις πριν από ένα μήνα ανακοινώθηκε και η εξαιρετική συμμετοχή του Havana Club στη διοργάνωση China Wine and Spirits Awards 2021 (CWSA), που θεωρείται σήμερα ένας από τους διαγωνισμούς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο και στον οποίο στέφθηκε με 4 μετάλλια.

Το Havana Club είναι αυτή τη στιγμή η τρίτη διεθνής μάρκα ρούμι παγκοσμίως, παρόλο που δεν έχει πρόσβαση στην αγορά των ΗΠΑ, η οποία πέρσι κατέγραψε περισσότερες από 4 εκατομμύρια πωλήσεις (κούτες 9L).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια