4 Οκτωβρίου 2021

Η Κούβα ξεκινά τις τουριστικές επιχειρήσεις από και προς την Ευρώπη

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του τουρισμού στην Κούβα αναγνωρίζεται από τις ευρωπαϊκές και καναδικές αγορές. Με το σλόγκαν «Κούβα ένας ασφαλής προορισμός», η γερμανική αεροπορική εταιρεία
Cóndor germana ξανάρχισε τις πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Χουάν Γκαλμπέρτο Γκόμες , στη δυτική κουβανική επαρχία Ματάνσας από την πόλη της Φρανκφούρτης.

Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφθηκαν τον τουριστικό πόλο Βαραδέρο της Κούβας και έλεγξαν την τρέχουσα κατάσταση των εγκαταστάσεων και υγειονομικών μέτρων με αυστηρά πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19.

Ο κουβανός πρωθυπουργός, Μανουέλ Μαρέρο πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Condor, Ralf Teckentrup. και εκπροσώπους των κυριότερων ταξιδιωτικών πρακτόρων αυτής της χώρας.

Ο Μαρέρο Κρους πραγματοποίησε συνάντηση με 150 Γερμανούς ειδικούς στον τουριστικό κλάδο για να προσαρμόσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την επανεκκίνηση των αεροπορικών πτήσεων από την Ευρώπη στο Νησί , που είχαν διακοπεί πριν από μήνες λόγω της πανδημίας.

Η Κούβα είναι ένας προορισμός ηλιοφάνειας και θάλασσας τον οποίο προτιμούν οι Γερμανοί, σε βαθμό που η ευρωπαϊκή χώρα καταγράφεται ανάμεσα στις τέσσερις βασικότερες τουριστικές αγορές στο νησί.

Το Σχέδιο για την επανεκκίνηση των τουριστικών υπηρεσιών που εκπονήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού της Κούβας, εμπεριέχει όλες τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας αυτού του έθνους.

Έχουμε επίσης την καναδική αεροπορική εταιρεία Air Transat που επανέλαβε τις εμπορικές της δραστηριότητες στο διεθνές αεροδρόμιο Φρανκ Παίς Γκαρσία στην πόλη Ολγίν, που διακόπηκε για περίπου επτά μήνες. Είπε Η καναδική αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα τρεις προορισμούς στην περιοχή της Αμερικής και της Καραϊβικής: το Κανκούν στο Μεξικό, το Πουέρτο Πλάτα στη Δομινικανή Δημοκρατία και το Ολγίν στην Κούβα.

Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της κουβανικής επικράτειας έχει περάσει σε μια φάση «νέας κανονικότητας», λόγω του ελέγχου της πανδημίας, καθιστά δυνατή την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στον τουρισμό, έναν από τους κύριους πυλώνες της εθνικής οικονομίας.

https://www.cubaenresumen.org/2020/11/cuba-reinicia-operaciones-turisticas-desde-y-hacia-europa/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια