18 Ιουνίου 2015

To 4o Festival Cuba μεταφέρεται στο Θέατρο Πέτρας στις 8 Ιουλίου 2015



Το πιο μεγάλο και επιτυχημένο μουσικό χορευτικό φεστιβάλ με χιλιάδες θαυμαστές που διοργανώνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έρχεται για 4η φορά να μας μυήσει στα μυστικά της κουβανέζικής μουσικής και παράδοσης και να μας μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν ζωντανό θρύλο της κουβανέζικής μουσικής μαζί με ένα πολύ μεγάλο κουβανέζικο συγκρότημα που δεν είναι άλλοι από τους LUIS FRANK ARIAS & SONEROS DE VERDAD.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


Εκτός όμως από τους LUIS FRANK ARIAS & SONEROS DE VERDAD στο 4ο Cuba Festival θα συμμετέχουν και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες που όλοι μαζί θα μας απογειώσουν στο πιο μεγάλο PARTY της χρονιάς.


Αυθεντικό Son Cubano

Ο Luis Frank Arias τραγουδιστής και ηγέτης των Soneros de Verdad υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Buena Vista Social Club, και τραγουδιστής μερικών εκ των μεγαλύτερων συκροτημάτων της Κούβας όπως οι Afro Cuban All Stars και Sons The Cuba όπου συνεργάστηκε και τραγούδησε μαζί με τον θρύλο της κουβανέζικης και παγκόσμιας Latin μουσικής σκηνής Pio Leiva.
ΟΙ Soneros de Verdad αποτελούνται από 7 από τους καλύτερους κουβανούς μουσικούς σε ολόκληρο τον κόσμο και το κουβανέζικο πάθος στη μουσική τους και στις ζωντανές τους εμφανίσεις είναι ένα ασύγκριτο στοιχείο κάτι που τους έχει χαρακτηρίσει ως τη δεύτερη γενιά των Buena Vista.

Από τότε που ξεκίνησε η μεγάλη αναζωπύρωση της κουβανέζικής μουσικής σε όλο τον κόσμο ο Luis Frank Arias με την φανταστική φωνή και ερμηνεία που διαθέτει θεωρείται δικαίως ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες και πρεσβευτές της κουβανέζικης μουσικής σε όλο τον κόσμο. Όλα τα ΜΜΕ στις χώρες που περιοδεύουν ο Luis Frank Arias και οι Soneros de Verdad αναφέρονται με διθυραμβικά σχόλια μετά από κάθε συναυλία τους.

“It literally gets everyone up on their feet and dancing. This music is impossible to resist.” (bloom.de) – “they play with overflowing exuberance” (WOM-Journal) – “This music penetrates you with its authenticity – it finally transports us back to the roots of the current wave of Cuban music.” (jazzdimensions.de) – “a thoroughly delightful example of timeless Cuban sounds” (Jazziz) – “their music exudes hot-blooded passion and a strong sense of tradition” (Billboard) – “another remarkable band drawing on Cuba’s rich musical heritage” – (cdnow.com) – “outstanding musicians” (Urban Mozaik Magazine).

Το άλμπουμ “A Buena Vista – Barrio de la Habana” by the Soneros de Verdad που δημιούργησαν ο Luis Frank Arias μαζί με τους Juan de Marcos καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής των Buena Vista Social Club και τους θρύλικους Manuel “Puntillita” Licea , Rudy Calzado και Pio Leiva απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές παρουσιάζοντας τη νέα γεννιά των Buena Vista όπου κέρδισε αρκετά διεθνή μουσικά βραβεία όπως το “German Jazz Award” και σκαρφάλωσε στη κορυφή των charts στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

Ακόμα

PISTOLA LA ESENCIA MOTA ALEXANDRA, το συγκρότημα που «παντρεύει» αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική με την κουβανέζικη μουσική σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα ! Και μια...τρελή Λατίνα!! Εννούμε φυσικά την αυθεντική τροπική μπάντα Loca Latina (τρελή λατίνα).

Εντός και εκτός σκηνής θα βρίσκονται Κουβανοί χορευτές και χορεύτριες καθώς και γνωστά χορευτικά συγκροτήματα(στους Latin χορούς), από την Ελλάδα.

On & off Stage λοιπόν, οι:
Omarito Custa El Cubanito
Omar Cuesta El Pantera
Bailarte Salsa
Cubania Dancehouse
Angel Athina Fuera de Vista



Στα decks της βραδιάς οι Dj’s:
NICO MARINOU
EL GENERAL
MANOS DE BAI
LARTE
ΑCEBES 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
10 Ευρώ προπώληση Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Φοιτητές)
12 Ευρώ προπώληση
15 Ευρώ στο ταμείο
Είσοδος δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών(με συνοδεία ενηλίκου)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Ticket Services
Εκδοτήριο Ticket Services - Πανεπιστημίου 39 (εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου).
Online: www.ticketservices.gr / Τηλεφωνικά 210.7234567
Δημαρχείο Πετρούπολης
ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ). 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 168, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5012391
Από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Eurobank
Αριθμός Λογαριασμου: 0026-0057-56-0102802303
Αιτιολογία αναγράφεται 4ο Cuba Festival
Enzzo de Cuba: Αγ. Παρασκευής 70-72 - Μπουρνάζι, Περιστέρι | Τηλ: 210 5782610
Life Jazzy Bar: Εθνικής Αντιστάσεως 80 Πετρούπολή Αττικής Τηλ: 21 05012448
Rock Around The Clock: Χάλκης 1, Πλατεία Πετρούπολης, 1ος ¨Οροφος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια