3 Δεκεμβρίου 2021

Κοντέινερ αλληλεγγύης από Ισπανία μέσω MediCuba στο Σαντιάγο ντε Κούβα - (+ fotos)

Η MediCuba Ισπανίας σε συνεργασία με τις οργανώσεις αλληλεγγύης της χώρας (MESC) συγκέντρωσαν και χρηματοδότησαν την αποστολή στο νησί, σχολικού και εκπαιδευτικού υλικού.

Τέλη Νοεμβρίου το κοντέινερ με σχολικά και υγειονομικά είδη, μεταξύ άλλων, έφτασε στο Σαντιάγο ντε Κούβα, με προορισμό την Επαρχιακή Διεύθυνση Υγείας και τη Δημοτική Διεύθυνση Εκπαίδευσης της δεύτερης πιο πολυπληθούς επαρχίας της Κούβας, στο ανατολικό τμήμα του νησιού.

Πάνω από 20 τόνοι αλληλεγγύης, υγειονομικό υλικού για την αντιμετώπιση του COVID, όπως μάσκες, προσωπίδες, ρόμπες, τεστ αντιγόνου, διάφορα ιατρικά είδη και εξοπλισμός, αναπηρικά αμαξίδια, πάνες ενηλίκων, μπαστούνια, περιπατητές, έπιπλα και σχολικά είδη και τρόφιμα, φορτώθηκαν στις 2 Οκτωβρίου στην πόλη Τορεχόν ντε Αρδόζ Torrejón της Μαδρίτης από εθελοντές από διάφορους συλλόγους.

Στην αποστολή του δωδεκάμετρου κοντέινερ, την οποία συντόνισε η MediCuba Iσπανίας, συμμετείχαν, διεκπεραίωσαν και χρηματοδότησαν την αποστολή του στο νησί, δεκάδες οργανώσεις αλληλεγγύης και κουβανών μεταναστών από όλη την Ισπανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια