6 Οκτωβρίου 2020

Χρυσές δουλειές για τους "κουβανολόγους"...!


Στον κόσμο που ζούμε, αν αναζητάς την αλήθεια ακολούθησε την πορεία του χρήματος. Λίγο μετά την επίσημη κατάθεση της Ελληνικής πρότασης για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης 2021 στους Κουβανούς γιατρούς, ένα άρθρο πέρασε σαν αστραπή τον Ατλαντικό και αναπαράχθηκε από τους εγχώριους πρόθυμους.  
Τώρα, αν αυτό είναι άσχετο με το βορειοαμερικανικό κονδύλι των  3.000.000 $  που εγκρίθηκε μέσω USAID για να συκοφαντήσει την κουβανική ιατρική συνεργασία, ας το κρίνει ο καθένας. Μεγάλα παιδιά είμαστε !  Το μήνυμα του άρθρου είναι ξεκάθαρο: Αν "ξεπέσει" καμιά χώρα που βάζει την υγεία του λαού της πάνω από την οικονομία, αν γλυτώσει από τον κορονοιό, θα πεθάνει από την πείνα.  

Η Κούβα επέβαλε ένα από τα πιο αυστηρά lockdown παγκοσμίως - Τώρα πληρώνει το τίμημα - (CNN/huffingtonpost.gr- 3/10.2020)

Όμως οι καιροί αλλάζουν. Αν ακολουθήσεις την πορεία του χρήματος αναζητώντας την αλήθεια, θα ανακαλύψεις που είναι η πηγή του χρήματος και "ποιός πίνει νεράκι" από αυτήν. Τότε θα γίνεις πολύ δύσπιστος και θα πάρεις την υπόθεση υπεράσπισης της αλήθειας και της αξιοπρέπειας στις πλάτες σου. Και είναι πολλές οι πλάτες μας ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια