5 Απριλίου 2018

Μήνυμα του Εθνικού Γραφείου της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών

Αγαπητά παιδιά, έφηβοι και νέοι

Σήμερα γιορτάζουμε μια ιδιαίτερη μέρα γεμάτη χαρά και δέσμευση: Την 57 επέτειο της Οργάνωσης Πιονιέρων Χοσέ Μαρτί και την 56 επέτειο της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών (UJC). Μας κινητοποιεί να είμαστε πρωταγωνιστές και συνεχιστές μιας Επανάστασης που μας επέτρεψε να διαμορφώνουμε, να ονειρευόμαστε και να οικοδομούμε στη διάρκεια σχεδόν έξι δεκαετιών αγώνα και θυσίας.

Στην Κούβα είχαμε και πάντα θα έχουμε τις εγγυήσεις να μεγαλώσουμε ως ολοκληρωμένοι άνθρωποι, χάρη σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα που ανέπτυξε την αξιοπρέπεια και τις ευγενέστερες αξίες των ανθρώπων.


Είναι μεγάλες οι προκλήσεις και η δουλειά που μας αντιστοιχεί να κάνουμε. Σε αυτό μας εμπνέει η αντιιμπεριαλιστική κληρονομιά του Απόστολου* και το εξαιρετικό παράδειγμα του Φιντέλ, που πάντα μας εμπιστευόταν.
Αλέιδα Γκεβάρα, στις εορταστικές εκδηλώσεις
 στην επαρχία Σάνκτι Σπίριτους

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια για αυτήν την γενιά που αποτελούμε μέρος της και σκοπεύουμε μαζί σας να υπερασπιστούμε την Πατρίδα που σήμερα μας χρειάζεται σε αμέτρητα μέτωπα. Η προσφορά, η σεμνότητα, η πίστη και η πειθαρχία, μαζί με τον ενθουσιασμό, την αγάπη και την ικανότητα να ονειρευόμαστε, πρέπει πάντα να μας θυμίζουν ότι θα είμαστε, σύμφωνα με τα λόγια του Τσε, χαρούμενοι αλλά και να εμβαθύνουμε .

Πολλά Συγχαρητήρια
Μια δυνατή αγκαλιά
Εθνικό Γραφείο της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια