6 Μαρτίου 2017

O Ραούλ στη Βενεζουέλα


Καράκας, Βενεζουέλα - “Χαιρετισμό στο λαό της Βενεζουέλας” απηύθυνε ο Ραούλ Κάστρο, Αρχηγός του Στρατού και Πρόεδρος των Συμβουλίων των Υπουργών και του Κράτους κατά την άφιξή του την Κυριακή το πρωί στη Βενεζουέλα για να πάρει μέρος στην 14ξ Σύνοδο Κορυφής της Μπολιβαριανής Συμμαχίας για τους Λαούς της Δικής μας Αμερικής – Συνθήκη για το Εμπόριο των Λαούς (ALBA-TRP), που πραγματοποιείται προς τιμής του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες Φρίας.

Ο Ραούλ επικεφαλής της κουβανικής αντιπροσωπείας, που αποτελείται από τον Μπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια, υπουργό Εξωτερικών, Ροχέλιο Σιέρα, υφυπουργό Εξωτερικών και τον πρέσβη Ροχέλιο Πολάνκο, έγινε δεκτή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σιμόν Μπολίβαρ, από τον Ταρέκ Ελ Αισάμι, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας.

Ο Φιντέλ είναι για εμάς, ότι είναι ο Τσάβες για την Κούβα. Μας αδερφοποίησαν δύο γίγαντες και μας έχουν καταδικάσει σε ένα μόνο πεπρωμένο: Nα οικοδομήσουμε την Μεγάλη Πατρίδα. Η Κούβα και η Βενεζουέλα είναι δύο λαοί αδιάρρηκτα συνδεδεμένοι τώρα και για πάντα”, δήλωσε ο Βενεζολάνος αντιπρόεδρος.

Η φετινή Σύνοδος Κορυφής της ALBA-TRP, συμπίπτει με την 4η επέτειο του θανάτου του Τσάβες και αποτελεί επίσης έκφραση υποστήριξης των μελών της Συμμαχίας προς την Μπολιβαριανή Επανάσταση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια