12 Ιουλίου 2016

H Susely Morfa, νέα Γραμματέας της UJC (KN Kούβας)


Η Eθνική Επιτροπή της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών (UJC) της Κούβας, αποφάσισε να αποδεσμεύσει την Γιουνιάσκι Κρέσπο από την θέση της Α Γραμαμτέα της UJC και εξέλεξε σε αυτή τη θέση την μέχρι τώρα Β Γραμματέα Susely Morfa_González . Η έκτακτη Σύνοδος του οργάνου πραγματοποιήθηκε στην Αβάνα το Σάββατο 9 Ιούλη, παραβρέθηκαν σε αυτήν ο Δεύτερος Γραμματέας του Κόμματος Χοσέ Ραμόν Ματσάδο Βεντούρα και ο Α Αντιπρόεδρος Μιγκέλ Ντιάσ Κανελ και εξέλεξε επίσης ως Δεύτερο Γραμματέα της οργάνωσης τον Ροναλ Ιτάγκο Ριβέρα, ο οποίος παρακολουθούσε τον τομέα της Παιδείας στο Εθνικό Συμβούλιο της οργάνωσης, ευθύνη που ανέλαβε η μέχρι τώρα γραμματέας της UJC στην επαρχία Γκράνμα, Γιανέτσι Ροντρίγκες.


Μιλώντας στην Σύνοδο ο Ματσάδο Βεντούρα και ο Ντιαζ Κανελ αναγνώρισαν το έργο της Κρέσπο στην Eνωση Νέων Κομμουνιστών, η οποία περνά στη δουλειά του κόμματος και της ευχήθηκαν επιτυχίες στα νέα της καθήκοντα.

Προχωρήστε στο μέλλον υπερασπιζόμενοι την Επανάσταση

Να μην ξεχνούν την ιστορία, να συμμετέχουν στον κοινωνικό διάλογο, να νοιώθουν την υπερηφάνεια ότι είναι Κουβανοί και να είναι φορείς των αξιών που σφυρηλατήθηκαν στους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους μας, κάλεσε τους νέους ο α αντιπρόεδρος των Συμβουλίων του Κράτους και των Υπουργών Μιγκέλ Ντίαζ Κανελ.

Στο σύγχρονο σκηνικό, ανέφερε επίσης το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, στο οποίο συζητείται το μέλλον της χώρας, η πρόκληση είναι η τελειοποίηση του σοσιαλισμού και η μάχη είναι ιδεολογική, πολιτιστική και οικονομική.

Το καθήκον της στιγμής, επεσήμανε ο Ντίαζ Κανελ είναι η κινητοποίηση με η υψηλή πολιτική κατάρτιση και ανθρωπιστική προσέγγιση.

Οι νέοι επαναβεβαίωσαν την δέσμευσή τους για την πρόοδο στο μέλλον και την υπεράσπιση της Επανάστασης και έστειλαν τις ευχές τους στον κομαντάντε Φιντέλ Κάστρο για τα 90α του γενέθλια.

http://www.radioreloj.icrt.cu/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια