23 Σεπτεμβρίου 2022

Επαναστατικό καθήκον η ήττα του ΝΑΤΟ - Η Νίκη της Ρωσίας

ελληνικοί υπότιτλοι:  Αντόν Μιχαήλοβιτς | Facebook
  • Η συμπόρευση/συμμαχία με τη Ρωσία και το μπλοκ δυνάμεων που αντιπαλεύουν τον δυτικό/αγγλοσαξωνικό ιμπεριαλισμό έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
  • Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ. Η νίκη της Ρωσίας και η συντριβή του ιμπεριαλισμού είναι ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
  • Ο αντιΝΑΤΟ-αντιΗΠΑ-αντιΕΕ κλπ. αγώνας είναι η σύγχρονη έκφραση της επαναστατικής πάλης της εργατικής τάξης και των λαών.
Αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό, σύντροφοι, πολύ απλά είστε ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ. Αν το έχετε καταλάβει, όμως και δεν τα έχετε χαμένα στο κεφάλι σας, τότε πρέπει να καταλάβετε ότι ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, στις επαναστατικές δυνάμεις ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ. Αυτό που "επιτρέπεται" - για την ακρίβεια ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ - είναι να είμαστε οι πιο πρωτοπόροι, οι πιο αποτελεσματικοί, οι πιο ηρωικοί στη μάχη (ο καθένας στη δική του μάχη, στο δικό του μετερίζι όπου και κρίνεται), οι πιο αταλάντευτοι απέναντι στον εχθρό, αυτοί που δεν αφήνουν την παραμικρή ρωγμή, την παραμικρή αμφιβολία, την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να ηττηθούμε, ότι "η ηγεσία μας πουλάει", ότι "κάτι δεν πάει καλά" κλπ. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η "κριτική" είναι κριτική του ΚΑΝΑΠΕ, του Facebook και της προσωπικής μικροαστικής υπεροψίας του καθενός, η οποία ΔΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.

Αλήθεια, τι και ποιον εξυπηρετεί η "κριτική" σας σύντροφοι; Πρόκειται μήπως με τέτοια γραμμή να προσελκυστεί ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΧΗΤΗΣ στο στρατό μας; Να επηρεάσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, μετατοπίζοντάς τον υπέρ μας; Να κλονίσει το ηθικό έστω και ενός μαχητή του εχθρού, έστω και ενός προπαγανδιστή του αφηγήματός του; Να προκαλέσει το παραμικρό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην ΝΑΤΟική μας κυβέρνηση και στα ξένα και ντόπια αφεντικά της; Να συμβάλλει έστω και ελάχιστα στο να ξεσπάσουν μαζικοί λαϊκοί αγώνες ενάντια στην μετατροπή της χώρας σε 53η πολιτεία των ΗΠΑ; Αν πιστεύετε ότι έστω και σε ένα από τα παραπάνω ερωτήματα η απάντηση είναι καταφατική, έχετε ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ της συγκυρίας και ΑΝΑΛΥΣΗΣ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια