17 Φεβρουαρίου 2015

Νέοι μαζικοί χώροι πλοήγησης στο ιντερνετ στην Κούβα


Ματάνσας, Κούβα Η φετινή χρονιά  ξεκινά ως πολλά υποσχόμενη στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην Κούβα ,καθώς το άνοιγμα τριών νέων μαζικών χώρων πλοήγησης σε αυτήν την περιοχή της δυτικής Κούβας ανεβάζει σε 20 τους μαζικούς χώρους πλοήγησης με συνολικά 71 θέσεις. Με τον ίδιο τρόπο, στελέχη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών προεξοφλούσαν ότι το τρέχον έτος, θα είναι χρονιά επενδύσεων για την δημιουργία δημόσιων χώρων ασύρματης πρόσβασης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι κάτοικοι της επαρχίας του Ματάνσας, ενώ δεν ξεπερνούν τις 700.000, διαθέτουν πάνω από 210.000 γραμμές κινητής τηλεφωνίας , και προβλέπεται να αυξηθούν στην διάρκεια του 2015, όσο επίσης και η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω τη πλατφόρμας  Nauta .

Έτσι, ένας στους τρείς κάτοικους του Ματάνσας διαθέτει κινητό τηλέφωνο, και τις επόμενες  μέρες  θα προστεθούν στις περιοχές  Χοβεγιάνος και Περίκο , νέοι χώροι μαζικής πλοήγησης στο διαδίκτυο στα “Νεολαιίστικα Κλαμπ Πληροφορικής”, ως μέρος του προγράμματος  πληροφόρησης της κουβανική κοινωνίας.

Από τα μέσα του 2013, στο τουριστικό θέρετρο και στο διεθνές αεροδρόμιο του Βαραδέρο,  προσφέρονται τα πλεονεκτήματα της τηλεφωνίας τρίτης γενιάς, δηλαδή μετάδοση δεδομένων και φωνής, όλα σε ένα πακέτο,  γεγονός που υποδεικνύει  μέχρι που στοχεύει η ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κούβα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια