Μπριγάδα “Στα μονοπάτια του Τσε”: Συνοπτικό πρόγραμμα

"πληροφορίες εντός" (θα είμαστε εκεί....) Η διεθνής μπριγάδα “Στα μονοπάτια του Τσε”, γίνεται κάθε 5 χρόνια και πραγματοπ...

6 Δεκεμβρίου 2014

Omara Portuondo (4/4)

1/4 , 2/4 , 3/4
Δισκογραφία

1958 Magia negra
1966 Como un milagro, con J. Márquez y su banda
1967 Esta es Omara Portuondo
1967 Omara Portuondo
1974 Omara Portuondo y Martín Rojas (grabado en Finlandia)
1981 Y tal vez
1983 Omara Portuondo
1984 Jorrín, con Tito Bermúdez, Omara y Farah
1984 Omara Portuondo canta el son
1991 Soy cubana
1995 Pensamientos Ver portada de este disco
1995 Omara Portuondo, con Adalberto Álvarez
1995 Cuarteto Las D’Aída (reedición de un LP de 1957)
1995 Palabras (grabado en España)
1996 Amigas, con Moraima Secada y Elena Burke
1997 La novia del feeling
1997 Desafíos, con Chucho Valdés (de Irakere)
2000 Buena Vista Social Club presenta: Omara Portuondo (WCD059)
2000 Omara Portuondo - La colección cubana
2000 Veinte años, contiene entre otras Quizás, quizás, quizás (Edenways)
2004 Flor de amor, contiene el tema Amor de mis amores vals peruano, adaptado al francés como La foule y cantado por Édith Piaf. (Harmonia Mundi)
2005 Lágrimas negras, canciones y boleros
2007 Duets
2007 Singles
2008 Gracias
2008 Omara Portuondo e Maria Bethania
2008 Omara Portuondo e Maria Bethania ao vivo (DVD)
2009 Gracias