12 Δεκεμβρίου 2017

Ιδρύθηκε Κουβανική κοινότητα στην Εύβοια

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση των Κουβανών που κατοικούν στην Εύβοια, ιδρύθηκε στις 9 Δεκέμβρη 2017 στην Ερέτρια ο Σύνδεσμος Κουβανών Κατοίκωνν Ελλάδας στην Εύβοια.

Ως Πρόεδρος του Κουβανικού τοπικού Συλλόγου επιλέχθηκε η Yanela López Serrano, η οποία παρέλαβε εκ μέρους όλων των κουβανική σημαία από τα χέρια της Πρέσβειρας της Κούβας στην Ελλάδα Zelmys Domínguez.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε επίσης μια εποικοδομητική ανταλλαγή επί θεμάτων προξενικού ενδιαφέροντος, η οποία θα συνεχιστεί.

Στις 16 Δεκεμβρίου, οι Κουβανοί που ζουν στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούν και πάλι, στα πλαίσια του Συνδέσμου Κουβανών κατοίκων, που ιδρύθηκε εκεί τον Φεβρουάριο του 2017.

Στις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μαζική συγκέντρωση Κουβανών που ζουν στην Αθήνα και προετοιμάζεται εντατικά για τις αρχές του επόμενου έτους η συνάντηση των Κουβανών που ζουν στην Πελοππόνησο, στην οποία θα πάρουν μέρος Κουβανοί που ζουν στις πόλεις Σπάρτη, Κόρινθο, Πάτρα, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Νεμέα, Επίδαυρος και Τρίπολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια