10 Δεκεμβρίου 2018

Ενημερωτική συζήτηση για την Πανευρωπαική Συνάντηση Αλληλεγγύης με την Κούβα / Σλοβενία 23-25/11/2018 (3 videos)

Μια παραγωγική συζήτηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για το κίνημα αλληλεγγύης με την Κούβα στην Ευρώπη, με αφορμή τη συμμετοχή  μας στη 18η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση στη Σλοβενία. 


O Πολιτιστικός Σύλλογος "Χοσέ Μαρτί" - Αλληλεγγύη με την Κούβα σας προσκαλεί  ενημέρωση/συζήτηση με αναφορά στην 18η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Αλληλεγγύης με την Κούβα που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία στις 23-25 Νοεμβρίου του 2018. Θα μιλήσουν οι συναγωνιστές Αλέκος Χαλβατζής, Βαγγέλης Γονατάς και Νατάσα Τερλεξή που συμμετείχαν στη συνάντηση. Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19:00, στα γραφεία των εκδόσεων Διεθνές Βήμα, Σόλωνος 142, 3ος όροφος.

Τα ντοκουμέντα της συνάντησης:    ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ            ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ


Εικόνες  από τη συνάντηση


Ο Μιχαήλ Μάρκοβιτς, από το Σύνδεσμο Φιλίας με την Κούβα της Ρώσικης Ομοσπονδίας, πιλότος της σοβιετικής πολεμικής αεροπορίας, βετεράνος της "Κρίσης των Πυραύλων" μιλά για την εμπειρία του εκείνων των χρόνων και την αλληλεγγύη με την Κούβα σήμερα.


Ο  Φράνκο Καβάλι, πρόεδρος της οργάνωσης mediCuba Europa, που συγκεντρώνει και στέλνει φαρμακευτικό υλικό στο νησί εδώ και δέκα χρόνια, μιλά για την συγκέντρωση και αποστολή στοχευμένης υλικής βοήθειας στο νησί της Επανάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια