9 Νοεμβρίου 2018

Οκτώ ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση της Αβάνας FIHAV 2018

Οκτώ ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν φέτος στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση της Αβάνας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην κουβανική πρωτεύουσα. 

Οι εταιρείες αυτές είναι: BIOANAPLASIS - CASSANDRA MOUGIAKOU AND CO LP μαζί με τη γερμανική Regumed με ιατρικό εξοπλισμό, TERRA CRETA και BIOOLIVES με ελαιόλαδο και τρόφιμα, TSAPROUNIS ABOGADOS, ΔΕΗ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ναυτιλιακή εταιρεία SEA JETS και η εταιρεία εκτυπώσεων GENESIS DIRECT

Για άλλη μια φορά, στο ελληνικό περίπτερο καταδικάστηκε ο άδικος οικονομικός, εμπορικός και χρηματοδοτικός αποκλεισμός (εμπάργκο) των ΗΠΑ κατά της Κούβας, ο οποίος δεν επηρεάζει μόνο τον κουβανικό λαό, αλλά και τους Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν εμπορικά συμφέροντα στο νησί. 

Η FIHAV (Διεθνής Έκθεση της Αβάνας) είναι στην Κούβα ένα γεγονός βαρύνουσας σημασίας στον τομέα του εμπορίου και των επενδύσεων και έχει καθιερωθεί σαν το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός στο νησί και σε όλη την Καραϊβική. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Εμπορικό Κέντρο Expocuba και φέτος έγινε από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου. 


Η παρουσία στην FIHAV άνω των τριών χιλιάδων επιχειρηματιών από 60 χώρες σε έναν εκθεσιακό χώρο πάνω από 24.000 τετραγωνικά μέτρα καθώς και η συμμετοχή 20 αντιπροσωπειών υψηλού επιπέδου και εκπροσώπων οργανισμών προώθησης του εμπορίου, κατέδειξε το ενδιαφέρον που προκαλεί η κουβανική αγορά σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια