11 Αυγούστου 2018

Η Ελληνική αντιπροσωπεία στην μπριγάδα του Ιουλίου 2018 στην Κούβα (+videos)


Οι 16 συμπατριώτες μας που αποτέλεσαν την ελληνική συμμετοχή στην  Μπρίγάδα "Χοσέ Μαρτί" που πραγματοποιήθηκε για 48η φορά στο νησί της Επανάστασης επέστρεψαν στη βάση τους: 11 στην Ελλάδα, 3 στην Αγγλία (συμμετείχαν με την Αγγλική αντιπροσωπεία), 1 στη Γερμανία και 1 στον Καναδά. 



Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, Έλληνες φοιτητές και μετανάστες , συμμετείχαν στην μπριγάδα στην Κούβα. Όλα αυτά τα χρόνια, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου, πήραν μέρος, μέχρι τώρα, στις διεθνιστικές μπριγάδες στο νησί, διαμένοντας σε αυτό το κάμπινγκ, δουλεύοντας σε αυτά τα χωράφια, γνωρίζοντας την Κούβα, τον λαό και την Επανάστασή της.

Οι φετινοί μπριγαδίστες έφεραν (και) πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο ανεβαίνει σιγά- σιγά:

- Στον ιστότοπο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Χοσέ Μαρτί" - Αλληλεγγύη με την Κούβα , όπου φέτος υπήρχε καθημερινή ενημέρωση από την μπριγάδα στην Κούβα και εξακολουθεί να ενημερώνεται με το νέο υλικό
ΕΔΩ

- Στην ομώνυμη σελίδα των ελληνικών μπριγάδων στο facebook ΕΔΩ


- Στο ομώνυμο λεύκωμα φωτογραφιών google ΕΔΩ

Στα παρακάτω βίντεο η ελληνική παρουσίαση στην Ευρωπαϊκή Πολιτιστική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου στο Διεθνές Κάμπινγκ "Χούλιο Αντόνιο Μέγια" που διέμενε η μπριγάδα. Η πολιτιστική βραδιά γίνεται σε κάθε μπριγάδα και κάθε εθνική αντιπροσωπεία παρουσιάζει ένα μίνι καλλιτεχνικό πρόγραμμα και διάφορους μεζέδες, ποτά κ.α από την χώρα της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια