15 Φεβρουαρίου 2018

Havana World Music 2018



Tο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μουσικής, επιστρέφει στην Αβάνα για την 5η του διοργάνωση και θα γεμίσει με μουσική, ποικιλομορφία και καλή ενέργεια την κουβανική πρωτεύουσα, από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος δώδεκα κουβανοί και ξένοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους, ο Marinah, πρώην μέλος του μυθικού Καταλανικού γκρουπ Ojos de Brujo, το αφρικανικής καταγωγής ντουέτο Gato Preto και μετά από εννέα χρόνια απουσίας από την κουβανική σκηνή το θρυλικό γκρουπ Orishas.




Όπως και την τελευταία φορά, το Μητροπολιτικό Πάρκο Almendares θα φιλοξενήσει δύο σκηνές με εναλλασσόμενο πρόγραμμα σε έναν πραγματικό μουσικό μαραθώνιο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του φεστιβάλ, παράλληλες δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Meliá Habana Libre, το οποίο θα λειτουργήσει ως κέντρο διαπίστευσης για το φεστιβάλ και στον γνωστό πολυχώρο Fábrica de arte Cubano.

To Φεστιβάλ γίνεται υπό την αιγίδα του Κουβανικού Ινστιτούτου Μουσικής και του Εθνικού Κέντρου Λαϊκής Μουσικής και στις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις του, συγκέντρωσε πάνω από 30.000 ανθρώπους και καταγράφηκε ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα στη χώρα.

www.cubadebate.cu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια