25 Ιανουαρίου 2018

Τα πρώτα 344 Lada Vestus και Largus έφτασαν στην Κούβα

Έφτασε στο λιμάνι της Αβάνας η πρώτη αποστολή 344 αυτοκινήτων Lada, μοντέλων Vestus και Largus , στο πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Κούβας και της ρωσικής εταιρείας παραγωγής AvtoVAZ.

Τα αυτοκίνητα, με αναμφισβήτητη άνεση, θα συμπεριληφθούν στις υπηρεσίες που παρέχει η κουβανική εταιρεία ταξί Cubataxi, αλλά θα χρησιμοποιηθούν και γενικότερα στον τομέα του τουρισμού.

Είναι η πρώτη μετά από από δώδεκα εισαγωγή οχημάτων Lada στην Κούβα, την οποία ο πρόεδρος της AvtoVAZ, Nicolás Maure, χαρακτήρισε τον περασμένο Δεκέμβριο ως μία από τις προτιμώμενες εξαγωγικές αγορές.

Η Lada, ηγέτης της αγοράς οχημάτων στη Ρωσία, έχει μακρά παράδοση στην Κούβα, όπου παλιά μοντέλα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα, δήλωσε ο Maure σε συνέντευξή του στην υπηρεσία DPA. 

Η παραγωγή της Lada Vesta ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Izhesvk τον Σεπτέμβριο του 2015. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, η εταιρεία παρήγαγε 50 χιλιάδες αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου, το οποίο έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή στη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία.

Σήμερα, το μοντέλο αυτό είναι μέσα στα 50 πιο πωλούμενα αυτοκίνητα στην Ευρώπη.

www.cubadebate.cu/noticias




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια