27 Μαΐου 2017

Εθνική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης της Κούβας (FEEM)

Αβάνα, Κούβα – Έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου του στη διαμόρφωση νέων με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης (FEEM), συγκάλεσε τα πάνω από τις 300.000 μέλη της οργάνωσης, στην τακτική Εθνική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί τον προσεχή Δεκέμβρη.

Το Συμβούλιο παρουσίασε την υποψηφιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής της Εθνικής Συνέλευσης, του ανώτατου μαθητικού οργάνου και αξιολόγησε την οργανωτική, πολιτική και ιδεολογική δουλειά των μαθητών στα σχολεία.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για το επικείμενο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία τον προσεχή Οκτώβρη.

Το Εθνικό Συμβούλιο της οργάνωσης ασχολήθηκε ακόμα με την Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την Επαγγελματική Κατάρτιση, καθώς και με το Κίνημα των Οθονών (Movimiento de Monitores)*.

* Πρόκειται για επιλογή από τους ίδιους τους μαθητές της κάθε τάξης, τουλάχιστον ενός ή και περισσότερων μαθητών, οι οποίοι έχουν καθήκον την οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων της τάξης, συμπεριλαμβανομένου και του εκπαιδευτικού έργου σε συνεργασία με τους καθηγητές καθώς και κάθε άλλη δραστηριότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια