20 Μαΐου 2016

H Omara Portuondo θα γιορτάσει τα 85 της χρόνια μαζί με τον Diego El Cigala

Foto: www.radiohc.cu 
Μετά την επιτυχημένη περιοδεία “Adiόs Τοurμε το γκρουπ Buena Vista Social Club, η κουβανή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μια νέα μεγάλη περιοδεία, αυτή τη φορά με τον τραγουδιστή φλαμένκο Diego El Cigala. 
Αυτές οι διακοπές θα ξεκινήσουν με συναυλίες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που μας περιμένει”, δήλωσε στο πρακτορείο Prensa Latina, η καλλιτέχνης που έγινε γνωστή σανLa novia del feeling”.

H Ομάρα θα γιορτάσει τα 85 της χρόνια με αυτήν την ευρωπαική περιοδεία, συνοδευόμενη από την όμορφη φωνή του ισπανού, με τον οποίον επέλεξαν μαζί ένα κλασικό ρεπερτόριο κουβανικής μουσικής και αντιπροσωπευτικά κομμάτια και των δύο.

Η Omara και ο El Cigala βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το 2015 στη σκηνή του Hollywood Bowl, στα πλαίσια της αμερικανικής περιοδείας του Buena Vista Social Club.

Η περιοδεία “85 Tour” που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον προσεχή Ιούλιο, θα επιτρέψει στην τραγουδίστρια να συναντηθεί με παλιούς φίλους και να αναπολήσουν διάφορες στιγμές της 70ετούς μουσικής της καριέρας, το πέρασμα της από διάσημες μουσικές σκηνές, νυκτερινά κέντρα και καμπαρέ της Αβάνας, το πάθος για το "Filin” και τα πιο πρόσφατα έργα της.

Η ντίβα του Buena Vista Social Club συμπλήρωσε τα 85 της χρόνια στις 29ης Οκτωβρίου του περασμένου έτους, ενώ συμμετείχε στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του θρυλικού συγκροτήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια