29 Νοεμβρίου 2015

Μπριγάδες νεολαίας θα ενισχύσουν την καμπάνια του tabaco

Πινάρ ντελ Ρίο – 400 νεολαίοι από τους γύρω καπνοπαραγωγικούς δήμους θα βοηθήσουν από τις 5 Δεκέμβρη έως τις 15 Μάρτη, στη καμπάνια του καπνού στην πιο δυτική επαρχία του νησιού.

Οργανωμένοι σε τέσσερα κάμπινγκ σε αντίστοιχες περιοχές της επαρχίας (Σαν Χουάν και Μαρτίνες, Σαν Λούις, Πινάρ ντελ Ρίο και Κονσολασιόν ντελ Σουρ) η πλειοψηφία των μελών των μπριγάδων θα αποτελείται από μέλη της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών (UJC) που δεν είναι ενταγμένοι στην παραγωγή, καθώς και από εργαζόμενους που θα αποσπαστούν από άλλους εργασιακούς χώρους.



Αυτοί που θα ενταχθούν στις μπριγάδες θα αμείβονται με τον καθορισμένο μισθό στην αγροτική παραγωγή, και μόλις ολοκληρωθεί η τρίμηνη καμπάνια θα μπορούν αν επιθυμούν να επωφεληθούν και παραμείνουν στην παραγωγή καπνού, όπως εξήγησε ο Νοέλ Καμέχο Πέρες, μέλος του Επαρχιακού Γραφείου της UJC και υπεύθυνος της (μαζικής οργάνωσης) “Νέοι Εργαζόμενοι και Μαχητές” προσθέτοντας ότι έχουν δημιουργηθεί οι αναγκαίες συνθήκες για να μπορέσουν να δεχθούν οι μπριγάδες τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Ωστόσο, όλοι οι νέοι που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην καμπάνια, μπορούν να απευθυνθούν στις δημοτικές επιτροπές της UJC. Ο Καμέχο Πέρες ανέφερε επίσης ότι έχουν αρχίσει ήδη οι εγγραφές στις μπριγάδες τόσο στις καπνοπαραγωγικές δομές, όσο και στις επιτροπές βάσης (της UJC), μία δουλεία που δρομολογείται μαζί με την προώθηση της παραγωγικής δραστηριότητας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια