29 Ιουνίου 2015

H ALBA- TCP εκφράσει την υποστήριξή της στον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση

Η Μπολιβαριανή Συμμαχία για τους Λαούς της Αμερικής μας - Συνθήκη Εμπορίου των Λαών (ALBA-TCP) , εκφράζει την υποστήριξή της προς την ελληνική κυβέρνηση μπροστά στις “καταστροφικές συνέπειες του υπερεθνικού νεοφιλελεύθερου κεφαλαίου” που στοχεύει στο χτύπημα της δημοκρατίας στον ελληνικό λαό μέσω χρηματοδοτικών μέτρων.

Με τη δήλωσή της η ALBA-TCP, στέλνει ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση: “είμαστε πεπεισμένοι ότι η ιστορική μάχη που δίνετε είναι ένας αγώνας για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, τη ζωή, την ελευθερία και την αυτοδιάθεση των λαών”.

Την Κυριακή, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επανέλαβαν ότι δεν υπάρχει συμφωνία αφού απέρριψε την πρότασή τους και δεν βρέθηκε λύση με το λεγόμενο “Plan B”.

Μας ζητήθηκε να βάλουμε και πάλι τα βάρη στους ώμους των συνταξιούχων και των εργαζομένων”, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Ο Τσίπρας απέρριψε τη θέση ορισμένων Ευρωπαίων πολιτικών που θεωρούν το δημοψήφισμα ως έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και τους ζήτησε να σεβαστούν την κυριαρχία του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια