12 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Φιδέλ - Πούτιν

Ο ιστορικός ηγέτης της κουβανικής επανάστασης Φιδέλ Κάστρο Ρουζ, συναντήθηκε την Παρασκευή 11/7  στις 11.30 π.μ. με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Βλαντιμιρ Πούτιν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κούβα.


Κατά τη διάρκεια αυτής της αδελφικής συνάντησης  τονίστηκαν οι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών και  λαών,  οι αυξανόμενοι οικονομικοί και εμπορικοί δεσμοί τους, και έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων πάνω στη διεθνή κατάσταση.

Ο σύντροφος Φιδέλ εξήγησε στον Πρόεδρο Πούτιν  τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί  για την πραγματική δυνατότητα της παραγωγής τροφίμων στις χώρες που βρίσκονται σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές του πλανήτη μας, σαν τον μόνο προς το παρόν αποτελεσματικό τρόπο,  αντιμετώπισης των σοβαρών απειλών από την κλιματική αλλαγή και των  επιπτώσεων της άνισης κατανομής των φυσικών πόρων, χρησιμοποιώντας τη γνώση και τις απαραίτητες τεχνολογίες.

Στην εγκάρδια και φιλική συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο υπουργός εξωτερικών της Ρώσικης Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβροφ, ο πρέσβης στην Κούβα Μιχαήλ Καμίνι μεταξύ άλλων.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο Πούτιν, τον υπουργό Εξωτερικών του Σεργκέι Λαβρόφ, τον πρέσβη της αδελφής χώρας, Μιχαήλ Kamynin και άλλους συντρόφους της ρωσικής αντιπροσωπείας, ήταν εγκάρδια και φιλική. Χωρίς καμία αμφιβολία, η συνεργασία μεταξύ των δύο λαών, καιθώς και με τους  περισσότερους λαούς  της Λατινικής Αμερικής έχει μπει σε στέρεες βάσεις.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η συνεργασία μεταξύ των δύο λαών, καθώς και με την πλειοψηφία των αδερφών λαών  της Λατινικής Αμερικής αδελφοί δρομολογείται σε στέρεες βάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα πιο διαβασμένα της βδομάδας

Ενδιαφέροντα ιστολόγια